AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağmurdan sonra gökkuşağı görmek

Kahve falında yağmurdan sonra gökkuşağı görmek

Kahve falında yağmurdan sonra gökkuşağı görmek maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, deneyim kazanacağına, ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, bu yüzden çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, yaşamın kolay hale geleceğine, işlerinin bozulacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, yakasını belalardan ve belalı işlerden sıyıracağına, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, tartışmaların sona ereceğine, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında yağmurdan sonra gökkuşağı gördüyseniz:

  • Bazı konuları az bir gayretle çözebilecekken fazlaca zorluyor olabilirsiniz.

Kahve falında yağmurdan sonra gökkuşağı görmek elde bulunan bazı gayrimenkullerin satışa çıkarılacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yağmur ve gökkuşağı görmek hayata karşı cesaretleneceğine, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına alamet eder.

Kahve falında gökkuşağını tüm renkleriyle görmek manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine, belalı insanlara denk geleceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına tabir olunur.

Kahve falında gökkuşağını tutmak güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, bir hastalıktan kurtulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gökkuşağı altından geçmek bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına inanılır.

Kahve falında birden fazla gökkuşağı görmek sorunlarının ve borçlarının çoğalacağına, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine inanılır.

Kahve falında gece gökkuşağı görmek işlerinin bir anda bozulacağına, onunla yaşamını birleştireceğine, hayaline kavuşacağına delalettir.

Kahve falında gökkuşağının altından geçmek inancına olan sadakatiyle yaşayacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir