AnaSayfa / Genel / Kahve falında birden fazla gökkuşağı görmek

Kahve falında birden fazla gökkuşağı görmek

Kahve falında birden fazla gökkuşağı görmek hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, zor günlerden geçeceğine, bu ağır havanın bir an önce dağılması için Allah’a yalvaracağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine, uzun yaşayacağına, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, işlerini yoluna sokacağına ancak daha sonra edilen yardıma rağmen düşmanlarla işbirliği içerisine gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birden fazla gökkuşağı gördüyseniz:

  • Bazı konularda sıkıntılarınız varsa, dile getirmemenizde fayda var.

Kahve falında birden fazla gökkuşağı görmek hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına, hayırlı ve dürüst insanlar ile tanışacağına işaret eder.

Kahve falında gökkuşağını tutmak kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine inanılır.

Kahve falında renkli gökkuşağı görmek çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında rengarenk gökkuşağı görmek yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine tabir olunur.

Kahve falında gökkuşağı altından geçmek sorun yaratan olayların yakında biteceğine, verilen sözlerin tutulacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında deniz ve gökkuşağı görmek yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, eş, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında mavi gökkuşağı görmek ileri gideceğine, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gökkuşağını tüm renkleriyle görmek hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir