AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birinin göğsünü görmek

Kahve falında ölmüş birinin göğsünü görmek

Kahve falında ölmüş birinin göğsünü görmek çok büyük menfaatler kazanacağına, şans ve bereket kapılarının açılacağına, atlatılan bir belanın ardından büyük bir zarar kalacağın, başarısız olacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, kısmetinin açılacağına, dertlerin yükünden kurtulacağına, stresini atacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine, yakın çevrenizde hayırlı insanların yer alacağına, hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş birinin göğsünü gördüyseniz:

  • Bazı kişilere bir şeyler ispatlamak ya da ders verebilmek için, belli konularda pozisyonunuzu korumak isterken, gerçekten işe yarayabilecek fikirleri, tavsiyeleri ya da farklı seçenekleri görmezden gelerek hata yapabilirsiniz.

Kahve falında göğsünün kanadığını görmek büyük bir aşk yaşayacağına, tazeleneceğine ve şifa bulacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğinin göğsünü görmek nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına ve bu ortaklıktan çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir göğsünün büyüdüğünü görmek tüm dileklerinin gerçek olacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında göğsü şişmek herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında göğsün açıldığını görmek kendisini yoran ve üzen durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulup hayırlı kazançlar elde edeceğine, yetim sevindireceğine işaret eder.

Kahve falında şiddetli gök gürültüsü görmek hayırlı ve uğurlu gelecek girişimlerde bulunacağına, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine delalettir.

Kahve falında göğsünde yara olduğunu görmek kişinin borca gireceğine ve sıkıntılı günler yaşayacağına, dünya hayatına dair hayal kurulan her şeye en güzeliyle kavuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında göğsünden su aktığını görmek ülkenin çok konuştuğu hatta magazin haberlerine konu olacak bir kişi olunacak, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, yaşadığı zorlukların son bulacağına, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir