AnaSayfa / Genel / Kahve falında göğsünün yandığını görmek

Kahve falında göğsünün yandığını görmek

Kahve falında göğsünün yandığını görmek bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına, yaşanan ailevi sorunların en kısa zamanda çözüleceğine, hem ruhunun hem de bedeninin şifaya kavuşacağına, küslerin barışacağına, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına, iş hayatındaki yükselişinden aldığı güçle kendi işini kurarak patronluğa başlayacağına, çok kötü durumlara düşüleceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, bir dediklerini iki etmeden, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine rivayet eder.

Kahve falında göğsünün yandığını gördüyseniz:

  • Başkalarını memnun etmek için belli değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında göğsünün yandığını görmek hainlik yapacağına, kısmetin ve şansın açılacağına, fal sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine işarettir.

Kahve falında göğsü şişmek kafasının ve içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, yaşlılığında da gezerek, dinlenerek, onunla bol vakit geçirerek, el ele, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında gök gürültüsü duymak iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına, kendisine uğur, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına delalettir.

Kahve falında bir kadının göğsünü görmek hayatının geri kalanında toplum tarafından tanınan ve sevilen biri olacağına, huzurlu günler görüleceğine, zor zamanların geride kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında göğsünden bıçaklanmak onun günlük yaşam ihtiyaçlarını elinden geldiği kadar karşılayacağına, huzursuzlukların veya sorunlu durumların çözülmesiyle beraber fal sahibinin iş hayatında da kendisini çok iyi hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gökten ışık indiğini görmek el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, işlerinin kötüleşeceğine, tertemiz ve yepyeni bir sayfa açılacağına inanılır.

Kahve falında gökten inmek sürekli stres ve sinir içinde olacağına, deneyim kazanacağına ve yaşama karşı daha güçlü, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında göğsü mor görmek bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir