AnaSayfa / Genel / Kahve falında göğsüne dokunduğunu görmek

Kahve falında göğsüne dokunduğunu görmek

Kahve falında göğsüne dokunduğunu görmek böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, bu sayede son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, kendi şansını kendi yaratacağına, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, ferahlayacağına, iyileşeceğine, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, herkesin dikkatinin çekileceğine, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına alamet eder.

Kahve falında göğsüne dokunduğunu gördüyseniz:

  • Diğerlerinin sınırlarına ne kadar saygı gösterirseniz, o kadar fazla destek bulacaksınız.

Kahve falında göğe dokunmak hem ruhsal hem de parasal anlamda rahat edeceğine, hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına işarettir.

Kahve falında göğsüne dokunduğunu görmek büyük sorunlarla karşılaşacağına, kendisini büyük sıkıntıların beklediğine, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, elinin bollaşacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir kadının göğsüne dokunmak özellikle kişinin farkında olmadığı bazı tehlikeli durumlarda aile yakınlarının desteği ile yara bere almadan ve fazla zarara uğramadan olaylardan sıyrılacağına, ailesinin geçimini sağlayamaz noktaya geleceğine rivayet eder.

Kahve falında bir erkeğin göğsüne dokunmak kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin göğsüne dokunmak hayatının zorlaşacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine delalet eder.

Kahve falında göğse dokunmak kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, her istediğini alabileceğine delalet eder.

Kahve falında kadın göğsüne dokunmak Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına işaret eder.

Kahve falında göze dokunmak kendisine ihtiyacı olduğunu söyleyen birine elinden gelen en iyi şekilde yardım edeceğine, bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir