AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi göğsünü büyümüş görmek

Kahve falında kendi göğsünü büyümüş görmek

Kahve falında kendi göğsünü büyümüş görmek günah işlemekten korunacağına, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, yakaladığı bu şansın garanti olacağına, donatacağına, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine alamet eder.

Kahve falında kendi göğsünü büyümüş gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu ilgilendiren olumlu gelişmeler veya bir değişiklik iyi hissetmenizi sağlayabilir.

Kahve falında kendi göğsünü büyümüş görmek diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, rakiplerinin üzüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında göğsünü büyümüş görmek rızkın günden güne genişleyeceğine, düşmana karşı mahcup olmayacağına delalet eder.

Kahve falında büyü bozdurmak yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, hayatının güzelleşeceğine, buna karşılık, yeme dostu diye tanınan ve kötü günde ortalıktan kaybolacak kişilere yakınlaşıp, onlara değer vereceğine yorulur.

Kahve falında çocuğunu büyümüş görmek büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve falı kapatan kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında büyü yapılırken görmek alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına, kişinin muradına ereceğine ve bol kısmet alacağına yorulur.

Kahve falında büyüyen balık görmek maharetli bir kişi ile evlenileceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına işarettir.

Kahve falında bebeği büyümüş görmek sıkıntılı, düşünceli, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında büyü yapan kişiyi görmek kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, rahat nedir öğreneceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir