AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi gök görmek

Kahve falında mavi gök görmek

Kahve falında mavi gök görmek daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, rahat bir hayata sahip olunacağına, şansının kendinden yana olacağına ve kaderin nihayet yüzüne güleceğine, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına, seyahatlere katılacağına, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, maneviyatının çökeceğine, işlerinin aksayacağına alamet eder.

Kahve falında mavi gök gördüyseniz:

  • Yeni ilişkiler kurabilir, hobilerinize zaman ayırabilir, arkadaşlarınızı ziyaret edebilirsiniz.

Kahve falında gök mavisi elbise giymek büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına, zorluğa düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gök mavisi araba görmek ağız tadının bozulmayacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gök mavisi görmek geleceğinizde ve ahiret hayatınızda mutlu olacağınıza, hak yoluna döneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mavi gök görmek büyük adımlar atacağına, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında göğsünü göstermek yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, helal ve bol rızka kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gök kubbe görmek sevinçten adeta havalara uçacağına, zor zamanlar geçirileceğine ve yeni bir işte can sıkıcı bazı olaylar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir erkeğin göğsüne dokunmak işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında gökten çekirge yağdığını görmek kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, fal sahibinin rahat bir nefes alacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir