AnaSayfa / Genel / Kahve falında göğsünden vurulduğunu görmek

Kahve falında göğsünden vurulduğunu görmek

Kahve falında göğsünden vurulduğunu görmek ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, işlerinin her zaman büyüyeceğine, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına, çok para kazanılacağına, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, deneyimli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde iş dünyasında büyük bir şöhrete kavuşulacağına, yaptığı tüm işlerde başarılı olup takdir toplayacağına, hayali kurulan bir şeye el birliği ile ulaşılacağına, hayatındaki her şeyi kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında göğsünden vurulduğunu gördüyseniz:

  • Neler yapılması gerektiği konusunda tartışmak yerine uygulamaya geçmenizde fayda var.

Kahve falında sağ göğsünden vurulmak çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine tabir olunur.

Kahve falında silahla göğsünden vurulduğunu görmek çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, aksaklıklardan ötürü bir türlü ilerlemeyen bir proje yüzünden yatırımcılarla karşı karşıya gelineceğine alamet eder.

Kahve falında silahla göğsünden vurulmak sıkıntılı bir işe girileceğine, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına işaret eder.

Kahve falında göğsünden vurulmak yeni mekânlara gireceğine ve yeni işlere atılacağına, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına alamet eder.

Kahve falında göğsünden vurulduğunu görmek işinin gücünün hep rast gideceğine, dinen sakıncalı bir iş işlediğine delalet eder.

Kahve falında göğsünden iğne vurulmak hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, kendisine bu süreç içinde maddi ve manevi açıdan destek veren, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine işarettir.

Kahve falında kurşunla göğsünden vurulmak çevre, iş ve mekan değiştireceğine, geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, küs olduğu kişilerle barışacağına inanılır.

Kahve falında göğsünden kurşunla vurulmak hayırlı ve başarılı işlere gireceğine, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir