AnaSayfa / Genel / Kahve falında göğün yarıldığını görmek

Kahve falında göğün yarıldığını görmek

Kahve falında göğün yarıldığını görmek bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, falı kapatan kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, hayattan elini eteğini çekeceğine, işsizlerin iş sahibi olacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına delalet eder.

Kahve falında göğün yarıldığını gördüyseniz:

  • Yeni bir ilişki hayatınızda önemli rol oynayabilir.

Kahve falında göğün yarıldığını görmek yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında göğsü yarılmak makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, kişinin kendi hayatına yeni yönler vermek adına girişimlerde bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında göğsün yarılması görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, bu haberi aldıktan sonra sevdiği kişilerden biri ile işe başlayacağına işaret eder.

Kahve falında göklerin yarıldığını görmek hayatının bir anda olumlu bir yönde değişme göstereceğine, kişinin korkularından, endişelerinden kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında göğsünün yarıldığını görmek kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, fikirlerinin can bulacağına, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında gelinliğin yarısını giymek yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına alamet eder.

Kahve falında saçının yarısının kel olduğunu görmek her işte başarı elde ederek düşmanları zayıflatacağına, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına alamet eder.

Kahve falında yarılmış kafa görmek kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, herkesin takip ettiği ve çok sevdiği birisi olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir