AnaSayfa / Genel / Kahve falında göğsü yarılmak

Kahve falında göğsü yarılmak

Kahve falında göğsü yarılmak yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, iş yerinde görevini zorla yerine getireceğinden dolayı amirlerinden ikaz alacağına, zamandan da kar edeceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, tüm derdinin, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine, isyan edeceğine, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına işaret eder.

Kahve falında göğsü yarılmak gördüyseniz:

  • Sosyal yaşamınızı veya iş hayatınızı ilgilendiren konularda kendinizi bazı aktivitelerin içinde bulabilir ya da bazı olaylardan kaçamayabilirsiniz.

Kahve falında göğsü yarılmak işlerinin günden güne daha da bozulacağına, işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine rivayet eder.

Kahve falında göğsün yarılması görmek çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında göklerin yarıldığını görmek kişiye sunulacak çok sayıda iş fırsatına, iş konusunda çalışanların güvendiği, saygıda kusur edilmeyen, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, falı kapatan kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında göğsünün yarıldığını görmek kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine bunun da onun bazen isyan etmesine, üzülmesine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına işaret eder.

Kahve falında göğün yarıldığını görmek hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, çok mutlu olacağına, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine yorulur.

Kahve falında kendini yarı çıblak görmek kafasını toplamasına yardımcı olacağına ve bu sayede de hayatıyla ilgili çok daha sağlıklı kararlar verebileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evin duvarının yarıldığını görmek çok büyük ve hayırlı işlerde çok büyük sevaplar kazanacağına, çok kazançlı yatırımlara gireceğine delalet eder.

Kahve falında başkasının başının yarıldığını görmek gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, hayatındaki rahatlığın artacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir