AnaSayfa / Genel / Kahve falında göğsünün yarıldığını görmek

Kahve falında göğsünün yarıldığını görmek

Kahve falında göğsünün yarıldığını görmek adından konuşulur olacağına, terfi edeceğine, yaşadığı üzüntülerin günden güne artacağına ve hayatında çok mutsuz olacağı bir döneme gireceğine, sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve büyük bir mutluluk yaşatacağına, istediği restorana gideceğine ve istediği mağazadan alışveriş yapacağına, çıkmaza düşeceğine, korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine, sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına, çeşitli zorluklar yaşatan bir arkadaşın artık kendisinden uzaklaşacağına tabir olunur.

Kahve falında göğsünün yarıldığını gördüyseniz:

  • Parasal alanlarda da şanslı gözüküyorsunuz.

Kahve falında göğsünün yarıldığını görmek harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine delalet eder.

Kahve falında göğün yarıldığını görmek hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında göklerin yarıldığını görmek ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında göğsü yarılmak her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında göğsün yarılması görmek tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine rivayet eder.

Kahve falında iri yarı kadın görmek her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine işarettir.

Kahve falında yüzünün yarıldığını görmek bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, uzun zaman önce bitirilmiş olan borçların tekrar alınacağına yorulur.

Kahve falında yarılmış ayak görmek önemli kararlar alınacağına, zaman bulmakta zorlanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir