AnaSayfa / Genel / Kahve falında göklerin yarıldığını görmek

Kahve falında göklerin yarıldığını görmek

Kahve falında göklerin yarıldığını görmek iyilik bulacağına, şifa edineceğine, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına, son model arabaya sahip olacağına, yüklü miktarda bir para yardımı alınacağına, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına inanılır.

Kahve falında göklerin yarıldığını gördüyseniz:

  • Sezgileriniz diğerlerinin ne yapmak istediğini veya neler beklediğini anlamanızı sağlıyor.

Kahve falında göğsünün yarıldığını görmek eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine, hayatında yeni ufuklar açacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında göğsün yarılması görmek kazançlı işler yapacağına, daha fazla gelir elde edeceğine, erken evlilik yapacağına işaret eder.

Kahve falında göğün yarıldığını görmek maaşının artacağına, koltuğunun da yükseleceğine, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına işaret eder.

Kahve falında göğsü yarılmak adım atılacak işte aile bireylerinden destek göreceğine, sahip olacağı itibar ve zenginlik sayesinde de her zaman ayrıcalık ve özel muamele göreceğine rivayet eder.

Kahve falında göklerin yarıldığını görmek şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine inanılır.

Kahve falında toprağın yarıldığını görmek rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve büyük bir mutluluk duyulacağına inanılır.

Kahve falında kafasının yarıldığını görmek kazancın gittikçe artacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, kendisinin de bu duruma kırılacağına ve üzüleceğine işaret eder.

Kahve falında başının yarıldığını görmek beklenmedik kapıların açılmasına, duaların Allah katında karşılığını bulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir