AnaSayfa / Genel / Kahve falında göğsünden bıçaklanmak

Kahve falında göğsünden bıçaklanmak

Kahve falında göğsünden bıçaklanmak sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, derde ve kedere düşeceğine, maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, çok para kazanacağına, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına, büyük bir başarı göstereceği bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında göğsünden bıçaklanmak gördüyseniz:

  • Bazı işler ters giderse, ısrarla plana sadık kalmaya çalışmamakta fayda var.İstemeyerek gerçekleri çarpıtmanız veya başkalarını kötü gösterebilecek tavırlar sergilemeniz durumunda hoş karşılanmayabilirsiniz.

Kahve falında göğsünden bıçaklanmak zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına alamet eder.

Kahve falında göğsünden bıçaklandığını görmek yolunda gideceğine, mutluluğunun, keyfinin, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğinin göğsünü görmek atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, hayatını yoluna sokacağına işaret eder.

Kahve falında göğsünde göz görmek onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, gelişeceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında göğsünden bebek emzirmek yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine inanılır.

Kahve falında göğsünün küçüldüğünü görmek kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine delalet eder.

Kahve falında göğsünü göstermek üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında kendi göğsünü açık görmek kişisel konularda da yeteneklerinin üzerine gideceğine, sorunları ortadan kaldıracağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir