AnaSayfa / Genel / Kahve falında gök gürültüsü duymak

Kahve falında gök gürültüsü duymak

Kahve falında gök gürültüsü duymak sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, yolculuğa ve bununla erişilecek hayra, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, parasal olarak da dara düşmeden, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, sıkıntılarınızdan kurtulacağınıza inanılır.

Kahve falında gök gürültüsü duymak gördüyseniz:

  • İlişkilerinizin yararlarına odaklanmaktan başka yapmanız gereken işler var.

Kahve falında şiddetli gök gürültüsü duymak parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gök gürültüsü duymak çok büyük kazançlar elde edileceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, aile büyükleri ile ve yakın çevre ile paylaşılacağına ve onlara ilan edileceğine inanılır.

Kahve falında şiddetli gök gürültüsü görmek yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yağmur ve gök gürültüsü görmek işlerinin de rast gideceğine, kısmetinin açık olacağına alamet eder.

Kahve falında gök gürültülü yağmur yağdığını görmek sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, maddi gücünün eksileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gök gürültüsü ve şimşek görmek mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve fal sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yağmur gök gürültüsü görmek her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gök gürültüsü ve yağmur görmek olanaklarının eskisinden çok daha iyi olacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir