AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökten inmek

Kahve falında gökten inmek

Kahve falında gökten inmek sermayenin harcandığına değeceğine, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına, maddi anlamda rahatlamaya, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gökten inmek gördüyseniz:

  • Yapmaktan hoşlandığınız şeylerle vakit geçirmeniz boşluk hissini kapatabilir veya hayata farklı gözle bakmanızı sağlayabilir.

Kahve falında gökten yere inmek kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, toplumda itibar ve takdir toplanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gökten inmek işlerinin yolunda gideceğine ve yaptığı önemli işler sayesinde takdir toplayacağına, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına işaret etmektedir.

Kahve falında asansörden aşağı inmek eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine, edilen duaların kabul edileceğine delalettir.

Kahve falında dik yokuş inmek bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, şerefe ve izzete yorulur.

Kahve falında yanlış durakta inmek ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, masa başı bir işe gireceğine işarettir.

Kahve falında kayalıktan aşağı inmek yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına, hayal edilen herşeye kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında bisikletten inmek işlerinin ve düzeninin bozulacağına, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına delalettir.

Kahve falında merdiven çıkmak ve inmek çok rahat bir döneme gireceğine, fal sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, yolunun açık olacağına, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir