AnaSayfa / Genel / Kahve falında göğsünü şiş görmek

Kahve falında göğsünü şiş görmek

Kahve falında göğsünü şiş görmek kişinin yasa düşeceğine, gözyaşına boğulacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine, geleceğe dair planlar yapacağına, çok büyük zorluklar atlatacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, huzurunun artacağına, gittikçe daha fazla içine kapanıp çok üzücü ve can yakıcı sorunlar ile karşılaşacağına, dedikodu edeceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen fal sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, onların mutlu haberlerini alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında göğsünü şiş gördüyseniz:

  • Duygularınızı kontrol edememeniz durumunda kendinizi tartışmalı ortamlarda bulabilirsiniz.

Kahve falında göğsünü şiş görmek umutların yıkılacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında göğsünde şişlik görmek kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına, iş yerinde üst yönetimde kendisine yere bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında et şiş görmek kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, zihninin gereksiz ve anlamsız fikirlerden arınacağına işarettir.

Kahve falında kafasının şiştiğini görmek birçok kavga ve sorunla karşılaşacağına, takdir toplayacağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında şişmiş burun görmek maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine ve var olan hastalıklara Allah’ın izni ile şifa bulunacağına, gittiği yolda büyük ve iş dünyasında ses getirecek projelere imza atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında balon şişirdiğini görmek üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine, aydınlık bir yola çıkılacağına işarettir.

Kahve falında sol gözünün şiştiğini görmek çok zor zamanlar geçireceği, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, kişinin de bu durumu kendi lehine çevirmek için elinden geleni yapacağına işarettir.

Kahve falında bacağının şiştiğini görmek gidilecek yönün belirleneceğine, çok büyük bir huzur ve mutluluk duyacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir