AnaSayfa / Genel / Kahve falında göğsünün kesildiğini görmek

Kahve falında göğsünün kesildiğini görmek

Kahve falında göğsünün kesildiğini görmek eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve bu sayede çok büyük bir ferahlık duyacağına, düşmanlarına da dost olacağına, günlerini hastanede geçireceğine, nazara geleceğine, kısmetlerinden olacağına, karşısına kalbini çarptıracak, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında göğsünün kesildiğini gördüyseniz:

  • Bazı detaylar veya olaylar sizin uzmanlığınıza ihtiyaç olmadan da yerli yerine oturabilir.

Kahve falında göğsünün kesildiğini görmek sıkıntıların son bulacağına, işlerin yoluna gireceğine, arkasından iş yaparak onu zor duruma düşüreceğine alamet eder.

Kahve falında göğsü kesilmek işinin yoluna gireceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine işarettir.

Kahve falında göğsünün kesilmesini görmek işlerinin yaver gideceğine ve kazancının çoğalacağına, fal sahibi için yine önemli bir hale geleceğine ve bugün içinde bulunulan bir sorunun çözümü için çok sıkışılan bir zamanda çıkış yolu olacağına yorulur.

Kahve falında göğsünün ucunun koptuğunu görmek başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına işarettir.

Kahve falında kendi göğsünü büyümüş görmek iş hayatında alınacak riskler sayesinde çok iyi bir mevkiye gelineceğine, ancak falı kapatan kişinin bu dedikoduyu ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında göğsüne iğne batırmak maddi olarak çok rahat edeceğine, hayatını yoluna sokacağına, yardım severliği sayesinde elinden geleni yapacağına inanılır.

Kahve falında ünlü birinin göğsünü görmek üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, ailesinin desteğiyle gelecekte iyi yerlere ulaşacağına inanılır.

Kahve falında kadın göğsü ellemek gözlerinin mutluluktan parlayacağına ve acılarının da dineceğine, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir