Kahve falında göğsünün ağrıdığını görmek

Kahve falında göğsünün ağrıdığını görmek uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına, iyi yürekli, kendisine güvenilebilecek dosta, iş hayatında kazanılan başarılar sayesinde kısmetlerin artacağına, hak yolunda hayır işleri yapacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, zor zamanlar geçireceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, o kişiyi istese de hayatından çıkaramayacağına, maddi zarara uğrayacağına, gelir kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında göğsünün ağrıdığını gördüyseniz:

  • Evinizi, yaşam tarzınızı veya yaşadığınız yeri ilgilendiren farklı planlar yapabilirsiniz.

Kahve falında göğsünün ağrıdığını görmek çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına, üzüntülerinin biteceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına inanılır.

Kahve falında göğsü ağrımak çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, çok mutlu günler geçireceğine, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dişin ağrıdığını görmek işveren koltuğunda oturacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine, atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sırtı ağrımak şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına, insanlar tarafından ayıplanacağına işarettir.

Kahve falında karın ağrımak ününün çoğalacağına, hasta kişilerin eskisi gibi sıhhatlerinin iyi olacağına işaret eder.

Kahve falında midesinin ağrıdığını görmek bunalacağına, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine alamet eder.

Kahve falında ayağı ağrımak uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine, dinin emirlerini hiçe sayacağına rivayet eder.

Kahve falında karnı ağrımak sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına, yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top