AnaSayfa / Genel / Kahve falında midesinin ağrıdığını görmek

Kahve falında midesinin ağrıdığını görmek

Kahve falında midesinin ağrıdığını görmek çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, eve kapanacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, işlerin günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine ve büyük bir gönül ferahlığı duyacağına, atılan adımların ve ele geçen fırsatların pek kazanç getirmeyeceğine, zarar edeceği işlere girmek zorunda kalacağına alamet eder.

Kahve falında midesinin ağrıdığını gördüyseniz:

  • Dost çevrenizle bir arada bulunabilirsiniz.

Kahve falında midesinin ağrıdığını görmek sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına alamet eder.

Kahve falında midesi ağrımak iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine tabir olunur.

Kahve falında mide kanseri olduğunu görmek umutlarını yitireceğine, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, üzüleceğine, kırılacağına, maddi konularda kayıplar olacağına delalettir.

Kahve falında midede yılan görmek sağlık sorunları ile uğraşılacağına, bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mideden hasta olmak bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine, makbul olan şeylere işarettir.

Kahve falında mide bulantısı çekmek verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine işarettir.

Kahve falında mide kanseri olmak işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, tek başına elde ettiği bu zaferin de doyasıya keyfini yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mide rahatsızlığı görmek yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine ve her zaman iyi bir insan olup herkesin hayır duasını alacağına, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir