AnaSayfa / Genel / Kahve falında karın ağrımak

Kahve falında karın ağrımak

Kahve falında karın ağrımak düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, sorunların çözüm bulacağına, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, işinde yükseleceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, çevresi ile ilişkilerinin bozulacağına, dini vecibelerini yerine getireceğine tabir olunur.

Kahve falında karın ağrımak gördüyseniz:

  • Baskı altında hissedebilir, bazı işlerimizde engellerle karşılaşabilir, gecikmeler yaşayabiliriz veya görevlerimizi hafife aldığımızı söyleyen kişiler moral bozabilir.

Kahve falında karın ağrımak asla harama bulaşmayacağına, hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, sonra kendi işini kuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında kulağın ağrıdığını görmek sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, yalandan uzak durup, ruhsal korkularından da arınacağına delalet eder.

Kahve falında birinin ayağının ağrıdığını görmek uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başka birinin dişinin ağrıdığını görmek hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, işlerinin hafifleyeceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına rivayet eder.

Kahve falında ayağının ağrıdığını görmek geçim derdine gireceğine, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında kalbi ağrımak işlerin sürekli büyüyeceğine, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine işarettir.

Kahve falında gözünün ağrıdığını görmek büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, maddi zarara neden olacak durumlarla karşı karşıya kalınacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşının dişinin ağrıdığını görmek iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, ancak işin ilerleyen aşamalarında ortak olduğu kişinin pek güvenilir biri olmadığını anlayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir