AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanlışlıkla saç kestirmek

Kahve falında yanlışlıkla saç kestirmek

Kahve falında yanlışlıkla saç kestirmek başkasının sigarasını yakmak ise, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, durulacağına, ziyandan ve kendisinden menfaat bekleyen kişilerden uzaklaşacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, evdeki nimetin çoğalacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına rivayet eder.

Kahve falında yanlışlıkla saç kestirmek gördüyseniz:

  • Düzelmeye başlayan ilişkiler biraz nefes almanızı sağlayabilir.

Kahve falında yanlışlıkla saç kestirmek kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına alamet eder.

Kahve falında yanlışlıkla saçını kesmek çalışmaların beğeni almayacağına, çok hayırlı insan olunacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine işaret eder.

Kahve falında yanlışlıkla saç kesmek şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında yanlışlıkla köpek öldürmek sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, yaptığı her işle adından söz ettireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına, eğer hayatı zaten yolunda gidiyor ve olumlu şekilde sürüyorsa bundan sonrasında da sıkıntıya ve zorluğa düşmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yanlışlıkla mezara basmak sağlık sorunlarının sona ereceğine, kendisinden hayır beklenemeyen dosta inanılır.

Kahve falında yanlışlıkla vurulmak ekmeğinin çoğalacağına, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine işaret eder.

Kahve falında yanlışlıkla oruç yemek dargınların da yeniden bir araya geleceğine, yüzünden gülücüklerin, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına işarettir.

Kahve falında oruçluyken yanlışlıkla su içmek hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, yurtdışına gidileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir