AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanın başını kestiğini görmek

Kahve falında yılanın başını kestiğini görmek

Kahve falında yılanın başını kestiğini görmek çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, hırsızlık yapacağına, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, eline büyük paralar geçeceğine ve önemli yatırımlar yapıp, dünyevi hayatını garanti altına alacağına, sevdiği kişiler ile çok daha rahat bir hayat yaşayacağına, çok başarılı işlere imza atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yılanın başını kestiğini gördüyseniz:

  • Sizinle aynı endişeleri, değerleri veya çözüm yollarını paylaşan kişilerle iş birlikleri yapabilir veya iş birlikleri kurabilirsiniz.

Kahve falında yılanın başını kestiğini görmek bekarlar için hayalini kurdukları gibi bir kısmetle evlilik gerçekleştireceklerine, tersliklerin yoluna gireceğine, ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine ve aile büyüklerine saygıda kusur etmeyen, hayırlı bir evlat olacağına inanılır.

Kahve falında baş kestiğini görmek bereketli bir yaşama sahip olunacağına, işlerinin yarım kalacağına, hayallerinin suya düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin başını kestiğini görmek üzüleceğine ve kaçırdığı fırsatlardan ötürü kendisini çok hırpalayacağına, kişinin iş yaşamındaki istikrarı sağlayarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yılan kestiğini görmek şansının bahtının açılacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine, adından konuşulur olacağına, terfi edeceğine alamet eder.

Kahve falında yılanın başını okşamak kısa süre içinde işten çıkılacağına, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına yorulur.

Kahve falında kopmuş yılan başı görmek işlerin yolundan çıkacağına, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yılan başı koparmak sevinçli ve güzel olayların yaşanacağına, sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yılanın başını taşla ezmek olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir