AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının adak kestiğini görmek

Kahve falında başkasının adak kestiğini görmek

Kahve falında başkasının adak kestiğini görmek üzücü, sinir bozucu ve fal sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine ve bu duruma yalnız başına göğüs germek zorunda kalacağına, çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, imkânlarının çoğalacağına, nahoş sözler işiteceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, elde edilen tecrübeler sayesinde erken yaşta hayata karşı duruşunu sağlamlaştıracak olan fal sahibinin, kolay kolay pes etmeyeceğine, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına, daha iyi yerlere geleceğine inanılır.

Kahve falında başkasının adak kestiğini gördüyseniz:

  • Herkesin kırılgan olabileceği konular vardır, biraz daha politik olmanızda fayda var.

Kahve falında birinin adak kestiğini görmek sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında adak kestiğini görmek stres ve üzüntüye yol açacak bir toplantı yapılacağına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının adak kestiğini görmek yeni bir birlikteliğe yelken açılacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine işaret eder.

Kahve falında adak kurbanı kesmek huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında adak eti görmek özür dilemek yerine durumu daha da vahim hale getireceğine, durulacağına inanılır.

Kahve falında adak adadığını görmek iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında adak görmek maddi ve manevi olarak destek göreceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında adak eti yemek iş hayatına atılmak isteyen ya da bir sorunundan kurtulmayı amaçlayan bir yakınına ya da tanıdığına çok büyük bir maddi destekte bulunacağına, kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, hayırlı işlere imza atacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir