AnaSayfa / Genel / Kahve falında göğse dokunmak

Kahve falında göğse dokunmak

Kahve falında göğse dokunmak aksiliklerin peşini bırakmayacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, aile hayatı içinde rahat edeceğine, takdir edilen kişi olacağına, sanatının insanları memnun ve tatmin etmeyeceğine, yakın zamanda hayır, nimet ve berekete ereceğine, kısmetlerinin artacağına, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine, işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına ve Allah’ın karşısına kul hakkı alarak gitmekten hep çekineceğine tabir olunur.

Kahve falında göğse dokunmak gördüyseniz:

  • Değmeyecek şeylere çok fazla mesai harcıyor olabilirsiniz.

Kahve falında göğe dokunmak aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir erkeğin göğsüne dokunmak çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, sevdiği bir kişi ile gireceği bir işte çok sıkıntı çekeceğine delalet eder.

Kahve falında göğse dokunmak sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, sorun üzerine sorun yaşanacağına inanılır.

Kahve falında bir kadının göğsüne dokunmak rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, evlatlarını bu kavramlarla büyüteceğine delalettir.

Kahve falında kadın göğsüne dokunmak sevdiği kişi ile çok güzel bir birliktelik yaşayacağına, yıpranacağına ve bir türlü içinden çıkılmaz hallere düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında göğsüne dokunduğunu görmek yükseldikçe yükseleceğine, İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına ve hayatını yeni baştan düzenleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin göğsüne dokunmak refah içinde ve bereketli bir hayat yaşayacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşına dokunmak çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine, insanlardan uzak bir yerde içinde bulunduğu hayat ve yapmak istediği şeyler hakkında uzun uzun düşüneceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir