AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin göğsüne dokunmak

Kahve falında birinin göğsüne dokunmak

Kahve falında birinin göğsüne dokunmak helal ve bol rızka kavuşacağına, güvendiği birinden beklemediği kötü davranışlar göreceğine, azmi ve hırsı sayesinde istediği kariyere sahip olacağına, rızkının genişleyeceğine, kasasının ağırlaşacağına, düşman hususunda keder ve üzüntüye, zorlukları aşacağınıza ve rahata ereceğinize, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, borçlarının boyunu aşması nedeniyle alacaklarının kapısından ayrılmaz olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin göğsüne dokunmak gördüyseniz:

  • İsteklerinizi alabilmek için duygusal baskı uygulama ihtimaliniz var.

Kahve falında göğsüne dokunduğunu görmek rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine ve çevresindeki insanların da zarar görmesine sebep olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında göğse dokunmak bunun da aşk hayatına olumlu yönde etki edeceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına yorulur.

Kahve falında göğe dokunmak ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kadın göğsüne dokunmak uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına ve bu dönemde kendisini işe yaramaz hissedeceğine, sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine işarettir.

Kahve falında birinin göğsüne dokunmak yetki ve imza sahibi olacağına, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir erkeğin göğsüne dokunmak işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, hayal ettiği gibi bir yaşama kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında bir kadının göğsüne dokunmak çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, hayırlı ve güzel zamanlar geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında yıldıza dokunmak güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, geçirilen zor günlerin unutulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir