AnaSayfa / Genel / Kahve falında göğsünden vurulmak

Kahve falında göğsünden vurulmak

Kahve falında göğsünden vurulmak emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, günden güne sorunlarının artacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, doğru, akıllı, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına, işlerinin düzene gireceğine, atılacak adım sayesinde çok büyük başarı kazanacağına, moralsiz ve düşünceli olacağına işarettir.

Kahve falında göğsünden vurulmak gördüyseniz:

  • Güvensizlik veya duygularınızın etkisinde kalmanız bazı işleri bozabilir.

Kahve falında kurşunla göğsünden vurulmak maddi ve manevi açıdan sene boyunca rahatlayacağına, işlerin bir anda azalacağına inanılır.

Kahve falında göğsünden iğne vurulmak yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına, huzursuzluklarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sağ göğsünden vurulmak güzel ve rahat bir yaşamı olacağına, geleceğinin hayır ve güzellik getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında göğsünden vurulduğunu görmek uzun yıllar boyunca konuşulacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine inanılır.

Kahve falında göğsünden vurulmak sorunlarını sevdiği kişilerden alacağı destek ile kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, yardım isteyen insanlara çok büyük yardımlarda bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında silahla göğsünden vurulduğunu görmek kendi ailesi ile de arasının açılacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine işarettir.

Kahve falında göğsünden silahla vurulmak aklının vatanında kalacağı için kendini tam olarak işine veremeyeceğine bu nedenle de başarısız olacağına, yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine delalettir.

Kahve falında göğsünden kurşunla vurulmak atılan adımların getirisinin çok büyük olacağına, huzursuzluk yaşanacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir