AnaSayfa / Genel / Kahve falında göğsünden iğne vurulmak

Kahve falında göğsünden iğne vurulmak

Kahve falında göğsünden iğne vurulmak büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine ve birlikte olunan kişi ile ayrılık yaşanacağına, gittiği yerde de aradığı huzuru bulacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine delalettir.

Kahve falında göğsünden iğne vurulmak gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınız, akrabalarınız veya komşularınızla tartışmaktan kaçının.

Kahve falında göğsünden iğne vurulmak rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına ve rahata erileceğine, kendisini kötü hissettiren duygu, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında göğsüne iğne batırmak sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, başkalarına öğüt verecek bir konuma gelineceğine yorulur.

Kahve falında parmaktan iğne vurulmak işlerinin tersine dönüp, maddi zarara uğrayacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başından iğne vurulmak ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, istediklerini elde edeceğine, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına yorulur.

Kahve falında boynundan iğne vurulmak her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, kişinin iyi hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında belinden iğne vurulmak ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, iş dünyasında nam sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayak bileğinden iğne vurulmak sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında birinin iğne vurulduğunu görmek üzüntülü bir döneme girileceğine ve verilen sözlerin çok istenmesine rağmen tutulamayacağına, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir