AnaSayfa / Genel / Kahve falında göğsü süt dolu görmek

Kahve falında göğsü süt dolu görmek

Kahve falında göğsü süt dolu görmek üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine, kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, kendisini kıskanan ve yolunu kesmeye çalışan rakiplerine fark atacağına, bolluğun ve bereketin daha önce hiç olmadığı kadar artacağına, durumları düzeltmeye çalıştıkça iyice içine batacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine, eşini de kendisi istediği gibi yönlendireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında göğsü süt dolu gördüyseniz:

  • Bir bakıma bazı işlerinizin hallolması için başkalarından bağımsız davranmanız çok işinize yarayacak.

Kahve falında göğsü süt dolu görmek kazancının çoğalacağına, rahatının yerine geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına rivayet eder.

Kahve falında göğsünün süt dolu olduğunu görmek büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına yorulur.

Kahve falında süt dolu bardak görmek herkesin bu işten ötürü çok büyük bir şaşkınlık yaşayacağına, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına rivayet eder.

Kahve falında süt dolu biberon görmek ölümcül hastalıklara işaret, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında memeleri süt dolu inek görmek ayağının tökezleyip, işlerinin aksayacağına, içine düştüğü kötü durumdan ötürü kendisini suçlayacağına tabir olunur.

Kahve falında süt dolu kap görmek uğradığı zararları kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında süt dolu kova görmek fal sahibinin gönlünün feraha ereceğine, ekonomik şartlarının iyileşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında süt dolu gögüs görmek hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, zarar etmesine ve karamsarlığa düşmesine neden olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir