AnaSayfa / Genel / Kahve falında göğsü süt dolmak

Kahve falında göğsü süt dolmak

Kahve falında göğsü süt dolmak işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, eşler arasındaki sorunların çözüme kavuşacağına, zorlanacağına, uzun ve endişeli bir dönemden sonra çok zarar görülen durumları ortadan kaldırmak için ortaklık kurulacağına, maddi açıdan rahata erileceğine, evi kendisinin çekip çevireceğine, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine tabir olunur.

Kahve falında göğsü süt dolmak gördüyseniz:

  • Sizinle uğraşan birisine önemli bir ders vermeniz ya da onun hakkında ne yapacağınıza karar vermeniz olasıdır.

Kahve falında göğsü süt dolmak rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında göğsünün sütle dolduğunu görmek gerçekleşmeyen hayallerin kalpte ukde kalacağına, sağlığının, rahatının, neşesinin, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına inanılır.

Kahve falında süt doldurmak yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında memelerin süt dolduğunu görmek doğruluktan ayrılmayacağına, kimse ile tartışmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bardağa süt doldurmak sevdiği kişileri çok üzeceğine, zenginliğinin tükenmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında şişeye süt doldurmak bir araya geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında göğsünden süt içmek yaşadığı olayın boyutu hakkında bilgi sahibi olacağına, rakiplerini çok gerisinde bırakacağına işaret eder.

Kahve falında göğsünden süt sağmak sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine, bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir