AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolundan kurt çıktığını görmek

Kahve falında kolundan kurt çıktığını görmek

Kahve falında kolundan kurt çıktığını görmek birbirini çok seven kişilerin çıkacak dedikodular yüzünden ayrılacağına, iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, prestij kazanılacağına, deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına ve gözyaşı dökeceğine, ailesine ve sevdiklerine kavuşmasında önayak olacağına, dertlerinin biteceğine, evde de, sosyal hayatında da mutlu olacağına inanılır.

Kahve falında kolundan kurt çıktığını gördüyseniz:

  • Ya da tam tersi, işlerinize karışılmasına izin vermemelisiniz.

Kahve falında kolundan kurtçuk çıktığını görmek ruhunun dinleneceğine, aklındaki hayalleri bu kişilerin vereceği destekle gerçeğe dönüştüreceğine rivayet eder.

Kahve falında kolundan kurt çıktığını görmek yeni işler peşinde koşulacağına, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına delalettir.

Kahve falında gözünden kurt çıktığını görmek doğru adımlar atacağına, geleceğin çok parlak ve güzel olacağına yorulur.

Kahve falında burnundan kurt çıktığını görmek hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, bu sayede sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına, neşeyi ve sağlığı bulacağına delalet eder.

Kahve falında yiyecekten kurt çıktığını görmek huzur kaçıran olayların sona ereceğine, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, gelişmelerin fal sahibini hiç memnun etmeyeceğine ve ilerleyen günlerde başının epey sıkışacağına yorulur.

Kahve falında karnından kurt çıktığını görmek kendisine hayırlı kapıların açılacağına, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına rivayet eder.

Kahve falında vücudundan kurtçuk çıktığını görmek kendi işinin başına geçeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, kişinin sıkıntıların artacağına rivayet eder.

Kahve falında ağızdan kurt çıktığını görmek üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, zorlukların aşılacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir