AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurt çıktığını görmek

Kahve falında kurt çıktığını görmek

Kahve falında kurt çıktığını görmek üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, bir sebeple hâkim karşısına çıkma gibi durumlar yaşanacağına, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kurt çıktığını gördüyseniz:

  • Her şeyin fazlasından kaçınmalısınız.

Kahve falında ağızdan kurt çıktığını görmek hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine alamet eder.

Kahve falında ayaktan kurt çıktığını görmek büyük sorunlar ile başbaşa kalacağına, kendisine nankörlük ve hainlik edecek bir kimseden kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında makattan kurt çıktığını görmek başarıya ulaşacağına, hayırlı bir işe adım atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kolundan kurt çıktığını görmek kendisini sorgulama gereği duyacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında göğsünden kurt çıktığını görmek sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bir sebeple işlerinde çok büyük sorunlar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında bacağından kurt çıktığını görmek sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, uzun zamandır sahip olmak isteyip de bir türlü alamadıklarını rahatlıkla alma gücüne sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gözünden kurt çıktığını görmek sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, kazancını iki kat arttıracağına, bazı radikal kararlar alınacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında makatından kurt çıktığını görmek kucaklaşacağına, kısmetin bir dönem için değil daimi olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir