AnaSayfa / Genel / Kahve falında göğsünden bıçaklandığını görmek

Kahve falında göğsünden bıçaklandığını görmek

Kahve falında göğsünden bıçaklandığını görmek özellikle geçmişte ödenmeyen veya kapandı sanılan bir borcun bugünlerde kişinin karşısına çok yüklü bir miktarda çıkarak can sıkıntısı yaratacağına, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, o işten ekmek yiyeceğine ve yanındakileri de ekmek sahibi yapacağına, yollarını ayıracağına, gelecekte güzel günlere kavuşacağına, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, kazancının artacağına, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, o kişiyle münakaşaya düşeceğine ve karşı karşıya kalacağı olaylar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında göğsünden bıçaklandığını gördüyseniz:

  • Geleceğe dönük girişimleriniz nedeniyle para sıkıntısı çekiyorsunuz.

Kahve falında göğsünden bıçaklanmak sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, işinin gücünün rast gideceğine, elinin bollaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında göğsünden bıçaklandığını görmek stresini atacağına, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine rivayet eder.

Kahve falında gökten birinin indiğini görmek kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, ters giden olayların düzeleceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında erkek göğsünde kıl görmek helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, kendisine açılan bazı fırsat kapılarından giriş yapacağına delalet eder.

Kahve falında göğsünden kurşunlanmak çok mutlu günler geçireceğine, onlarla dayanışma içinde olacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gökte uçak görmek yönetici koltuğuna yükseleceğine, sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına işarettir.

Kahve falında bir erkeğin göğsünde yatmak bundan sonraki günlerin kendisine her zaman iyilik ve hayır getireceğine, gayrimenkul sahibi olunacağına inanılır.

Kahve falında göğsünde bebek uyutmak çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, bu sayede çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir