AnaSayfa / Genel / Kahve falında göğsünden bebek emzirmek

Kahve falında göğsünden bebek emzirmek

Kahve falında göğsünden bebek emzirmek yapılan hataların yakında telafi edileceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, bir sebeple borcun gittikçe artacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, hem çok büyük başarılar ve paralar kazanacağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, zahmetinin çoğalacağına, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, herkesi doğru yola çağıracağına, her türlü konforsa sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında göğsünden bebek emzirmek gördüyseniz:

  • Herşeyi abartmayın.

Kahve falında sol göğsünden bebek emzirmek tükettiği nefes ve para ile kalacağına, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına tabir olunur.

Kahve falında göğsünden bebek emzirmek rahatlığa erileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, her günün kendisine daha büyük keyif vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında göğsünden süt gelmesi ve bebek emzirmek oldukça büyük bir tehlike geçireceğinize, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine ve mal mülk sahibi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında bebeği sağ göğsünden emzirmek hayatında olumlu gelişmeler yaşanacağına, yükünün hafifleyeceğine, içinin rahatlayacağına işaret eder.

Kahve falında sağ göğsünden bebek emzirmek inancını tazeleyerek daha düzgün bir hayat kuracağına, kişinin endişe ettiği konuları sabır ve azim göstererek çözebileceğine yorulur.

Kahve falında iki göğsünden bebek emzirmek bunun yanında işe gitmek dışında yaşamını hareketlendirmek ve biraz da hayatın güzelliklerinin tadına varmak için bir şeyler yapmaya yöneleceğine, işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine ve aile ile ilişkilerin daha iyi bir hal alacağına tabir olunur.

Kahve falında sağ göğsünden süt emzirmek kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine, yeni iş kapılarının açılacağına inanılır.

Kahve falında göğsünden emzirmek bahtın açık olmasına, iftiraya maruz kalınacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir