AnaSayfa / Genel / Kahve falında göğsünün küçüldüğünü görmek

Kahve falında göğsünün küçüldüğünü görmek

Kahve falında göğsünün küçüldüğünü görmek yaşadığı bu durumlarda destekçisinin çok olacağına, dünya malının çoğalacağına ve falı kapatan kişinin rahatlığa ereceğine, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine, şöhret elde edeceğine, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında göğsünün küçüldüğünü gördüyseniz:

  • Kutlama gerektirecek durumlar söz konusu olabilir.

Kahve falında göğsünün küçüldüğünü görmek alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine alamet eder.

Kahve falında kardeşinin küçüldüğünü görmek büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına, gam ve keder çekmeyeceğine dolayısıyla erken yaşlanmayacağına delalet eder.

Kahve falında bir insanın küçüldüğünü görmek parasal durumun düzeltileceğine, kısa sürede hayatının düzene gireceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına inanılır.

Kahve falında memelerin küçüldüğünü görmek yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, uğursuzluklarla karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında insanın küçüldüğünü görmek rahat bir işe girileceğine, kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine rivayet eder.

Kahve falında evin küçüldüğünü görmek sorunların ve dertlerin biteceğine, büyük başarılar kazanıp huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına delalettir.

Kahve falında yılanın küçüldüğünü görmek ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, makbul olan mallara ve helal olan lokmaya kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında ellerinin küçüldüğünü görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına, daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir