AnaSayfa / Genel / Kahve falında göğsünde bebek uyutmak

Kahve falında göğsünde bebek uyutmak

Kahve falında göğsünde bebek uyutmak bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine, saç stilini ve giyim kuşamını değiştireceğine, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, kurulu bir düzene sahip olacağına, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında göğsünde bebek uyutmak gördüyseniz:

  • Bazı yardımlar yapmayı düşünüyorsanız, kaynaklarınızı kontrol etmeniz gerekiyor.

Kahve falında göğsü kıllı bebek görmek mal mülk edineceğine, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına yorulur.

Kahve falında göğsünden bebek emzirmek maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, daha büyük kazançlar elde edileceğine ve her zamankinden daha iyi projeler ortaya konacağına delalet etmektedir.

Kahve falında göğsünden süt gelmesi ve bebek emzirmek buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine, hayırlı kız evlatlara sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında sol göğsünden bebek emzirmek dostlarıyla bir araya geleceğine, deşarj olacağına, yakın zamanda ev ya da araba alacağına alamet eder.

Kahve falında iki göğsünden bebek emzirmek fal sahibinin de tabiri caizse bu girişimi yaptığı için lanet okuyacağına, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında göğsünde bebek uyutmak yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, uzun bir hayat yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında bebeği sağ göğsünden emzirmek kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine rivayet eder.

Kahve falında sağ göğsünden bebek emzirmek zararların telafi edileceğine ve iş hayatının gün geçtikçe daha iyi olacağına, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir