AnaSayfa / Genel / Kahve falında göğsünden süt sağdığını görmek

Kahve falında göğsünden süt sağdığını görmek

Kahve falında göğsünden süt sağdığını görmek yaşanan yokluğun biteceğine, ruhuna hayrat yapılacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına, hayatından nefret duygusunu atacağına, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, işinin de, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında göğsünden süt sağdığını gördüyseniz:

  • Yapılması gereken şeyler varsa başkalarını beklemeden siz yapmalısınız.

Kahve falında kendi göğsünden süt sağdığını görmek büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına rivayet eder.

Kahve falında kendi göğsünden süt sağmak iş hayatında yapılan bir işten büyük bir zarar görüleceğine, hayırlı çalışmalar ve atılacak doğru adımlar sayesinde çok kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında göğsünden süt sağmak kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, zor günlerin geride kalacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine rivayet eder.

Kahve falında göğsünden süt sağdığını görmek dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına yorulmaktadır.

Kahve falında göğsünü sağmak eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına delalettir.

Kahve falında koyundan süt sağmak rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine, gidilecek yönün belirleneceğine yorulur.

Kahve falında kendi memeden süt sağmak kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, başarıdan başarıya koşacağına ve üstüne aldığı her işi layığıyla yerine getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sütünü sağmak aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir