AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadın göğsü yalamak

Kahve falında kadın göğsü yalamak

Kahve falında kadın göğsü yalamak varolan borçların ödeneceğine, kazançların artacağına, sabit geliri olacağına, geçiminin kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine, zorlukların kolayca aşılacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine, işlerinde bereket olacağına, çok büyük sevinçler yaşayacağına, çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, ona ön ayak olacak kişilerin karşısına çıkacağına inanılır.

Kahve falında kadın göğsü yalamak gördüyseniz:

  • Evinizde veya yaşadığınız yerde gerekli değişiklikleri yapmalısınız.

Kahve falında kadın göğsü yalamak fırsatların ardı ardına gelmesi üzerine hayatına çok daha farklı bir şekilde yön vereceğine, sonradan da çok üzüleceğine ve pişman olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendi göğsünü yalamak destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine, çok büyük maddi ve manevi sorunlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kadın yalamak sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, az da olsa feraha çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kadının avret yerini yalamak zor bir işe girileceğine, fal sahibinin sıkıntılarından, zorluklarından ve çektiği zahmetten kurtulup, rahat bir nefes alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kadını yalamak insanlara karşı çok daha anlayışlı olacağına, maddi imkânlarının artacağına, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kadın organı yalamak yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine, ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına yorulur.

Kahve falında kadın uzvu yalamak evliliğinde hanedeki rızkının bol olacağına, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kadın memesi yalamak bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, huzurunu da kaçıracak hiçbir önemli sorun ve kötü olayla karşılaşmayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir