AnaSayfa / Genel / Kahve falında ceviz lekesi görmek

Kahve falında ceviz lekesi görmek

Kahve falında ceviz lekesi görmek çok zor duruma düşüleceğine ve bu zor durumdan ve sorunlardan korunmak için çok geç kalınacağına, girdiği bir ortaklıktan büyük zararla çıkacağına, bir sebeple fal sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, uzun bir zaman önce büyük bir tartışma yaşadığı bir kişinin kendisine kurduğu tuzakları bozacağına, atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, huzurlu ve mutlu bir ortamda kendisini çok rahat bir hayat süreceğine, kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine delalettir.

Kahve falında ceviz lekesi gördüyseniz:

  • Gerçeklere bağlı kalmanız durumunda resmi, hukuki ya da kurumsal konular lehinize dönebilir.

Kahve falında ceviz lekesi görmek keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına tabir olunur.

Kahve falında yüzü lekeli bebek görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına, çok büyük fırsatların ele geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında kahverengi leke görmek insanların gözünde olduğu kadar Allah katında da iyi mertebelere yükseleceğine, rızık ve kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sırtında leke görmek can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine yorulur.

Kahve falında vücutta kırmızı lekeler görmek onun da her zaman kendisine faydası dokunacağına, zor günler geçireceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına tabir olunur.

Kahve falında lekeli yumurta görmek deniz aşırı işler yapılacağına, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzünde siyah leke görmek tecrübelerinden faydalanarak sorunları pratik şekilde çözeceğine, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında vücudunda siyah leke görmek fal sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine ve sevdiği kişinin bir dediğini iki etmeyeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir