AnaSayfa / Genel / Kahve falında lekeli elbise giymek

Kahve falında lekeli elbise giymek

Kahve falında lekeli elbise giymek bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, en sıkıntılı ve korkutucu anda bile Allah’ın yardım edeceğine, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine, mutluluğu yakalayacağına, sorunların günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, kirli bir dere suyunda yüzmek ise kişinin yaşayacağı kötü olaylara ve duyacağı bazı laflar neticesinde sıkıntı içinde kalacağına, artık kötü günler yaşamayacağına, atılan adımların ve ele geçen fırsatların pek kazanç getirmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında lekeli elbise giymek gördüyseniz:

  • Küçük gibi görünen şeylere ya da ayrıntılara önem vermeniz olası sorunları engellemenize yardım edebilir.

Kahve falında lekeli elbise giymek yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, geniş rızık elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında elbisede leke görmek sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, afiyette olacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine, hasta ve üzgün olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında lekeli elbise görmek rahata ereceğine, mutlu olacağına, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz elbisede leke görmek gönlünün ferahlarken bedeninin de şifaya kavuşacağına, kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, rahat bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında elbiseyi lekeli görmek yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu fal sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında lekeli gelinlik giymek sıkıntılarının geçeceğine, zorluklarının kalmayacağına, büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine delalet eder.

Kahve falında yeşilli beyazlı elbise giymek yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, özellikle yakın çevresinden beklemediği olumsuz davranışlar görmesi yüzünden canının sıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında güzel beyaz elbise giymek afiyette ve keyifte olacağına, maddi ve manevi güce ve rahatlığa kavuşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir