AnaSayfa / Genel / Kahve falında kılıç dövmesi görmek

Kahve falında kılıç dövmesi görmek

Kahve falında kılıç dövmesi görmek yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine, birçok firmadan iş teklifi geleceğine, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine, yeni bir ilişkiye başlamaya, çalışmaların beğeni almayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kılıç dövmesi gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yerde veya emlakla ilgili konularda yapacağınız değişiklikler yeni ilgi alanları keşfetmenizi sağlayabilir.

Kahve falında kılıç dövmesi görmek verilen emeklerin boşa gitmekten son anda kurtulacağına, kazancın günden güne düşeceğine yorulur.

Kahve falında eline dövme yaptırmak keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine tabir olunur.

Kahve falında sırtında dövme görmek daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine ve mutlu olacağına, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına inanılır.

Kahve falında kırmızı dövme yaptırmak daha sonra işlerin açılacağına, makbul olan mallara kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında kolunda dövme görmek çok büyük sıkıtılar yaşanacağına, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına yarayanların ise çok kazanç getirmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dövme yaptırmış birini görmek borçlarını ödeyip kurtulacağına, ondan şifa göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kendinde dövme görmek nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine inanılır.

Kahve falında sırta dövme yaptırmak güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, toplum bireylerinin birbiri ile barış içinde olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir