AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafada çıban görmek

Kahve falında kafada çıban görmek

Kahve falında kafada çıban görmek mesleğini ihmal etmeden, her türlü eğitici konferansa, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına, yolundan geri çevirmeyeceğine ve kendisine geri adım attıramayacağına, büyük mutluluklar yaşanacağına, kendisini bir süre iş, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına, üzüleceğine, umduğunu bulamayacağına, hiçbir şey yapmak istemez olacağına, rahatının bozulacağına işaret eder.

Kahve falında kafada çıban gördüyseniz:

  • Bazı kişileri sözlerini tutmaları konusunda uyarabilirsiniz.

Kahve falında kafada çıban görmek işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, ticaretin büyüyeceğine, fal sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına işaret eder.

Kahve falında çıbanı sıkmak sıkıntıların sona ereceğine, suçlamalardan aklanılacağına, bir sebeple eldeki bir işte zarara düşüleceğine işarettir.

Kahve falında kalçada çıban görmek yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, başarılar arttıkça çok daha büyük ve daha heyecan verici gelişmelerin yaşanacağına yorulur.

Kahve falında başkasında çıban görmek eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına, hayırlı bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında sırtında çıban çıktığını görmek büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine rivayet eder.

Kahve falında yüzde çıban görmek büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, sevinçli bir haber alınacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başında çıban görmek hakkını yedirtmeyeceğine, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına ve kaderinin yüzüne güleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gözde çıban görmek sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir