AnaSayfa / Genel / Kahve falında karnında çıban görmek

Kahve falında karnında çıban görmek

Kahve falında karnında çıban görmek çok daha kazanç getiren ve daha büyük başarılar kazandıran işler yapacağına, dertlerin en kısa zamanda biteceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına, çocuklarına ve ailesine karşı her zaman şefkatli davranacağına, kazancının artacağına ve uğradığı zararları yakın bir zaman içinde telafi edeceğine, devam eden ilişkinin giderek daha da yıpratıcı olacağına, çok büyük mutluluklar tadacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına işaret eder.

Kahve falında karnında çıban gördüyseniz:

  • Evinizi ya da ailenizi ilgilendiren konularla ilgili girişimlerinizi daha fazla bekletemeyebilirsiniz.

Kahve falında karnında çıban görmek sevdiği bazı kişilerden alacağı destek sayesinde çok iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, kariyerinin yükseleceğine ve kişinin emrinde pek çok kişinin olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karnında çıban çıktığını görmek maddi sıkıntı çekenlerin feraha çıkacağına, dünyevi hayata olan düşkünlük yerine, ahiret inancına göre yaşanacağına delalettir.

Kahve falında kan çıbanı görmek hayatının kötüleşmeye başlayacağına, tüm özlemini gidereceğine işarettir.

Kahve falında çıbandan irin aktığını görmek elde edeceği zaferlerin arkasında hem ailesinin, hem de sevdiklerinin olacağına, adımların çok iyi bir yol açacağına delalet eder.

Kahve falında bacaklarında çıban görmek sorunlarından bu sayede kurtulacağına, sorun yaratan bazı olaylar ile karşılaşılacağına alamet eder.

Kahve falında elde çıban görmek kazancını hiç ummadığı kadar arttıracağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında çıban çıktığını görmek maddi olarak çok rahat olunacağına, hayatın güzelliklerinin farkına vararak yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında kolunda çıban görmek tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, yeni çalışmalar ortaya konacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir