AnaSayfa / Genel / Kahve falında göğsü olmayan kadın görmek

Kahve falında göğsü olmayan kadın görmek

Kahve falında göğsü olmayan kadın görmek gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına ve bu sayede aslında her insanın hakkı olan ama sadece kısmetli olanların sahip olacağı en güzel şeyleri elde edeceğine, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, zorlanacağına, sıkıntıya düşeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında göğsü olmayan kadın gördüyseniz:

  • Baskıcı kişilere boyun eğmemeli, kendi yolunuzdan ilerlemelisiniz.

Kahve falında kıllı kadın göğsü görmek daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında kadın göğsünde kıl görmek fal sahibinin evli olması durumunda da evlat sahibi olacağına, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine inanılır.

Kahve falında kadın göğsüne ellemek hayatının belli bir rutine oturacağına, büyük üzüntüler yaşanacak olan önümüzdeki günlerde herkesin şaşıracağı bir haber alacağına delalettir.

Kahve falında göğsü kıllı kadın görmek maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına ancak durumun farkına vardıktan sonra arkadaşlık ilişkilerine son vereceğine, işlerinin ve iletişiminin bozulacağına yorulur.

Kahve falında kadının göğsünü emmek onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında kadın göğsünü ellemek insanlara yol göstereceğine ve sahip olduğu maddi imkânları hayır işlerinde kullanacak kadar yüce gönüllü biri olma mutluluğunu ve şerefini yaşayacağına, inancı, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine inanılır.

Kahve falında kadının göğsünü görmek para kazanmaya başlayacağına, gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına delalet eder.

Kahve falında göğsü olmayan kadın görmek yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir