AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadının göğsünü görmek

Kahve falında kadının göğsünü görmek

Kahve falında kadının göğsünü görmek adını işindeki üstün başarıları ile duyuracağına, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, hayırlı işlerde bulunup sevap işleneceğine, çok mutlu olacağı günler geçireceğine, ticaret sektörüne atılacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kadının göğsünü gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilerin sizi anlaması zaman alabilir veya hiçbir şekilde odaklanamayabilirler.

Kahve falında kadın göğsüne dokunmak yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine delalettir.

Kahve falında bir kadının göğsünü görmek kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına, fal sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına inanılır.

Kahve falında kadının göğsünü görmek iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine ve çok para kazanacağına, geçim derdine düşeceğine ve kötü şeyler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında kadın göğsüne ellemek gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında kadın göğsü ellemek sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kadın göğsü emmek üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, kendisini bir türlü toparlayamayacağına delalettir.

Kahve falında kadının göğsünde kıl görmek bunun da hayatındaki en isabetli karar olacağına, eksik olan yanının tamamlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kadın göğsünden süt emmek çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir