AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeği sağ göğsünden emzirmek

Kahve falında bebeği sağ göğsünden emzirmek

Kahve falında bebeği sağ göğsünden emzirmek harcama yapabilme konusunda özgürlüğünün ve rahatının artacağına, maddi anlamda zorluk çekmeyeceğine, azalacağına, iyiliklerden yüz çevirmeye, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, işten yana şansının açık olacağına, büyük başarılar kazanacağına ve çok iyi yerlere gelerek yardıma ihtiyacı olan herkese yardım edeceğine, dünya malının çoğalacağına delalet eder.

Kahve falında bebeği sağ göğsünden emzirmek gördüyseniz:

  • Sokakta fazlaca bulunmanız sizi çeşitli kaza veya aksiliklerle uğraşmak zorunda bırakabilir.

Kahve falında bebeği sağ göğsünden emzirmek mutluluk verici haberlerin alınacağına, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sağ göğsünden bebek emzirmek yaptığı işlerle çok ses etireceğine, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine tabir olunur.

Kahve falında sağ göğsünden süt emzirmek onuruna ve şerefine leke süreceğine, çevresinde sözü geçen, saygın biri olacağına delalettir.

Kahve falında sağ memeden bebek emzirmek yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine ve bu nedenle de tüm düzeninin bozulacağına yorulur.

Kahve falında göğsünden süt gelmesi ve bebek emzirmek çok büyük mutluluk yaşayacağına, kafasını toplamasına yardımcı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sol göğsünden bebek emzirmek bolluk ve bereketin artacağına, işini kaybedeceğine ve ekmeğinden olacağına alamet eder.

Kahve falında iki göğsünden bebek emzirmek girilen bazı işlerden zararlı çıkılacağına ve kazanılan başarıları kıskanan kişiler tarafından sıkıntıya sokulacağına rivayet eder. Büyük üzüntüler yaşanacağına, ancak daha sonra verilecek bir karar yüzünden hiç beklenmeyen durumlarla karşılaşılacağına inanılır.

Kahve falında göğsünden bebek emzirmek başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, fal sahibinin kurulu bir düzeni olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir