AnaSayfa / Genel / Kahve falında dili kanamak

Kahve falında dili kanamak

Kahve falında dili kanamak planların sarkacağına, şartlarının da zenginleşeceğine, borçlanılacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine, hayatının geri kalanında toplum tarafından tanınan ve sevilen biri olacağına, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir destek verileceğine, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına, sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, varolan sorunlarının sona ereceğine delalettir.

Kahve falında dili kanamak gördüyseniz:

  • Doğruyu bulup, onun peşinden gitmeniz sizin için çok kolaydır.

Kahve falında dili kanamak işinin yoluna gireceğine, soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kafasi kanamak bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayağı kanamak çok büyük kazançlar elde edeceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, omuzunda ağlayacağı kişilerin olduğunu bilmek de çok iyi hissetmesine yarayacağına tabir olunur.

Kahve falında boğazı kanamak evlerine dünürcü geleceğine, başkalarının özel hayatına karışıp sonrasında olayların kontrolden çıkmasına sebep olunacağı, işgüzar davranışlar ve sözler nedeni ile dışlanıp, yalnız kalınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında burnun kanamak sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, zorlukların aşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında göz kanamak kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, duyduğu endişenin iki kat artacağına inanılır.

Kahve falında diş kanamak huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, sevilen bir kişinin kazanacağı bir başarıdan dolayı sevinileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ağzı burnu kanamak rızkının genişleyeceğine, kasasının ağırlaşacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir