AnaSayfa / Genel / Kahve falında başı açık gezmek

Kahve falında başı açık gezmek

Kahve falında başı açık gezmek sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, edilen yardımlar ve yapılan hayırlar sayesinde geceleri başın yastığa vicdanen rahat olarak konulacağına, maddi durumun düzeleceğine ve sevinçli ve mutlu haberler alınacağına, sıkıntılarını üzerinden atacağına, başka işler deneyeceğine, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine, girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine tabir olunur.

Kahve falında başı açık gezmek gördüyseniz:

  • Hemen hemen herşeyi dert edip, kendinizi üzme meylindesiniz.

Kahve falında baş açık gezmek her zaman neşeli olacağına, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başı açık gezmek dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine ve uzun zaman önce yapılmış olan bir hata yüzünden maddi ve manevi olarak çok yıpranacağına işaret eder.

Kahve falında açık gezmek neşesini ve yaşam enerjisini geri kazanacağına, duygusal olarak çok kötü olabileceğine ve çok üzüntü duyacağına delalet eder.

Kahve falında göğsü açık gezmek kişinin güzel bir yaşama kavuşacağına, iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saçı açık gezmek güzel, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine, bolluğun, bereketin, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına alamet eder.

Kahve falında saçı açık gezdiğini görmek şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine, kafa dağıtacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eşini başı açık görmek ona kol kanat gereceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başı açık kuran okumak bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine, maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir