AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçı açık gezmek

Kahve falında saçı açık gezmek

Kahve falında saçı açık gezmek başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, işlerinin bozulacağına, sevilen bir kişi ile kurulan ortaklığın bozulacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına, dertlerinin günden güne artacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, düşmanlarınızdan herhangi birinin kötü haberini alacağınıza, çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine yorulur.

Kahve falında saçı açık gezmek gördüyseniz:

  • Sizi igilendiren konulara zaman ayırmanız size ilham veren kişilerle tanışmanızı sağlayabilir.

Kahve falında saçı açık gezmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahata ereceğine, hane içindeki huzursuz havanın yerini mutluluğa ve sevgiye bırakacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saçı açık gezdiğini görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine alamet eder.

Kahve falında göğsü açık gezmek huzurunun ve neşesinin bozulacağına, bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında baş açık gezmek uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında açık gezmek dikkatsiz davranışlar yüzünden sevilen bir kimseyi incitecek olan fal sahibinin sonradan pişman olacağı bir duruma kendisini sürükleyeceğine, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına alamet eder.

Kahve falında başı açık gezmek ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında açık saç görmek huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına işarettir.

Kahve falında saçını açık görmek ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, ticaret sektörüne atılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir