AnaSayfa / Genel / Kahve falında göğe yükseldiğini görmek

Kahve falında göğe yükseldiğini görmek

Kahve falında göğe yükseldiğini görmek yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, bir sebeple işlerinin sıkıntıya gireceğine, verilen  sözlerin tutulacağına, gayrimenkul sahibi olunacağına, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına, eksikliklerini kapatıp, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, eve kapanacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında göğe yükseldiğini gördüyseniz:

  • Size yakın bir kişi veya bir iş arkadaşınızla ilişkileriniz gerilebilir.

Kahve falında birinin göğe yükseldiğini görmek ilerleyeceğine, her şeyin ters gideceğine ve uzunca bir dönem falı kapatan kişinin kendisini toparlayamayacağına inanılır.

Kahve falında göğe doğru yükselmek sağlıkla ilgili olan bir sorundan kurtulmak için bir doktora başvurulacağına, evli bir bayan için de eşinden gördüğü ilgide azalma olacağına yorulur.

Kahve falında ölüp göğe yükseldiğini görmek hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında göğe yükseldiğini görmek dişe diş savaşacağına, geniş bir ev satın alacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yerden göğe yükselmek kendisini düşünmenin dışında sevdikleri için de her zaman çaba harcayacağına, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine işaret eder.

Kahve falında ölüp göğe yükselmek bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, yılmayacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında göklere yükselmek bazı iş birlikleri yapacağına, bir sebeple sıkıntıların tekrar artacağına rivayet eder.

Kahve falında uçmak yükselmek sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına, ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir