AnaSayfa / Genel / Kahve falında göğsünü yarmak

Kahve falında göğsünü yarmak

Kahve falında göğsünü yarmak çok şanslı olacağı ve arka arkaya güzel gelişmeler yaşayacağı günler geçireceğine, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, deniz kirli ise bu durumda da kayıplar yaşanacağına, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, sevdiği insanların olacağına, aksiliklerin peşini bırakmayacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında göğsünü yarmak gördüyseniz:

  • Sürekli yeni şeyler denemek aslında cazip gibi görünse de, bazı kişilere itici gelebilir.

Kahve falında göğsünü yarmak geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, hiç hayal edilmeyecek mevkilere terfiler alınacağına işaret eder.

Kahve falında kayısı yarmak kişinin hayatından yana hayır bulacağına, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dağı yarmak aşık olacağına, deyim yerindeyse falı kapatan kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına yorulur.

Kahve falında balığın karnını yarmak maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, hayır getirecek işlere girileceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında hamileye yardim etmek çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine, hayatı boyunca atlatamayacağı kadar büyük ve ciddi sorunlar yaşamayacağına alamet eder.

Kahve falında yasli birine yardim etmek az çalışarak çok gezeceğine, çok kazançlı yatırımlara gireceğine inanılır.

Kahve falında yardimci olmak mutluluk verici olayların yaşanacağına, başka projeler içinde yer alarak atılımlarını artıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin başını yarmak aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına, verdiği kararlar doğrultusunda çok iyi bir mevkiye sahip olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir